top of page

Hi, ik ben
Soul Traveler 
Bianca de Visser

4ce085e3-46f9-4fb7-b641-581209178230_edited.jpg

Het volgen van je zielenpad zit vol verrassingen en onverwachte wendingen. Had je me tien jaar geleden verteld dat het mijn werk zou zijn om mensen te begeleiden naar hun zielsbestemming, dan had ik ernstig aan je mensenkennis getwijfeld. 

 

Vijftien jaar lang werkte ik als freelance digital designer. Met grote klanten zoals Heineken en Philips, verdiende ik gemiddeld zo’n 10.000 euro per maand. Zo snel als het binnenkwam, vloog dat geld er overigens ook weer uit. En dat gold ook voor mijn energie. Het kostte me meer dan het opleverde, met als gevolg een burnout. 

 

Ik kon niet meer om mijzelf heen. De innerlijke stem om mijn passie te gaan volgen en om mijn intuïtieve talent te gaan inzetten, werd luider. Het roer moest om.  

 

Om dat voor elkaar te krijgen, moest ik eerst een hoop donker aankijken. Ik ben goed door de mangel gehaald; burnouts, depressies, angsten en on top of that zelfs een psychose omdat ik oude jeugdtrauma’s herbeleefde. Toch heb ik ook in die donkerste perioden altijd vertrouwen gehad. Want als je je zielenpad bewandelt, dan kom je mensen tegen die je weer een stapje verder helpen om de juiste sleutels in handen te krijgen. 

 

Zo kwam ik via via bij een energetisch healer terecht. Ze zei tegen me: “Bianca, jij moet mensen gaan helpen.” Geen grappen maken nu, dacht ik, want ik lag op dat moment helemaal aan diggelen. Vervolgens deden we samen een ceremonie om mijn energie te openen. Vanaf dat moment vielen langzaam maar zeker de puzzelstukjes op hun plek. 

 

Al vanaf mijn puberteit heb ik veel interesse in de ongeziene wereld, spiritualiteit en de mystieke kant van het leven. Ik hing vaak rond bij Oibibio, een spiritueel centrum in Amsterdam. En als het niet goed met mij ging, zocht ik ook vaak hulp in die hoek.

 

Onbewust was ik al jarenlang bezig met het vergaren van kennis en skills. Na mijn burnout kwam dat in een stroomversnelling. Ik vrat informatie, volgde cursussen en opleidingen en las alles wat los en vast zat over energiewerk, healing, karma, voorouderlijnen, reincarnatie, reiki, enzovoorts.

 

Ik kreeg daar heel veel energie van, zelfs als ik erachter kwam dat een bepaalde werkvorm of cursus helemaal niet mijn ding was. Want intuïtief voelde ik dat ik daarmee weer een stap dichterbij kwam wat het wél was. 

 

Toen ik Soul Realignment ontdekte, maakte elke cel in mijn lichaam een jubelsprong. Er werd zoveel duidelijk. Ik leerde dat we allemaal een zielsmissie hebben en dat daar lessen bij horen. Maar ook dat we continu onder invloed zijn van onze voorouders en karmische patronen uit andere levens.

 

Door deze inzichten durfde ik steeds meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Ik werd me ervan bewust dat alles wat ik mijn leven lang heb gedaan en de kennis die ik tot me heb genomen, me hiernaartoe heeft geleid. Waar ik eerst werkte met pendels, kaarten en andere hulpmiddelen om energetisch af te stemmen, heb ik die nu niet meer nodig. Het channelen met de ongeziene wereld gaat vanzelf, zolang ik maar vertrouwen heb. 

 

Dat is ook een heel proces voor me geweest: erop vertrouwen dat wat ik te zeggen heb klopt. Het is nog niet zo lang geleden dat ik letterlijk geen lucht kreeg als mensen alleen al naar me keken. Als designer was ik succesvol, ik heb meerdere internationale prijzen gewonnen, maar mijn werk presenteren lukte me niet. Ik heb mijn hele leven geworsteld met spreekangst. Nu spreek ik voor groepen mensen, maak ik podcasts en heb ik een rotsvast vertrouwen in mijn intuïtie. 

 

Ik ben zoals ze dat noemen een wounded healer, uit ervaring weet ik wat er allemaal kan spelen in een gezin of in een leven en hoe beangstigend het kan voelen om je kwetsbaar op te stellen, je emoties de ruimte te geven en perfectionisme los te laten. Totdat je het werkelijk doet, dan ervaar je dat daar juist je kracht ligt en dat er dan heling kan plaatsvinden. Je zult zien dat jouw heling ook doorwerkt op je omgeving: je familie, je partner, je kinderen. Want zodra jij loskomt van karmische patronen of een voorouderlijk trauma, dan zal dat niet meer doorgegeven worden naar volgende generaties. 

Ook heeft het in je huidige leven geen weerslag meer op je omgeving, zodat je meer flow en vitaliteit ervaart.

Met mijn unieke gaves om de gevoelens van anderen te voelen en begrijpen, evenals het vermogen om te voelen en communiceren met het hart van je ziel, geascendeerde meesters en overleden dierbaren, is elke ervaring met mij zeer persoonlijk.

Het ontdekken van je diepste verlangens en het volgen van je zielenpad is wat mij betreft het mooiste avontuur wat dit leven te bieden heeft. Om mensen hierbij te mogen begeleiden, vervult me elke dag met een diep gevoel van dankbaarheid

 

Wil jij dit avontuur aangaan? 

 

 

Cursussen en trainingen

 • Tao healing basis & advanced - Loes van Beest

 • Mindfulness cursus 

 • Smart body Smart Mind program - Irene Lyon 

 • NLP cursus - Robert Stevens

 • 7 weeks without anxiety - Atlas Reiki

 • Nicky Verbeek -Online cursus ontwaken

 • Thuis in I AM  - Online basis programma prayers en affirmaties

 • Janosh en Patty- de angel codes I en II - Life school   (Chakra study)

 • De pendel en kompas -Mila’s holy mojo

 • Het pad van de sjamaan- Xander van de Zijden

 • Point of no return - Robert Bridgeman & Janosh

 • Transformatief coachen online - Robert Bridgemen

Certificaten

 • Smart body Smart Mind program - Irene Lyon 

 • Feng Shui certificaat - Balancing walls

 • Atlas Reiki I en II 

 • Lichtwerk academie 1 jaar Master Healer en Master Reader -Crystal Visons 

 • Cacao facilitair training -Jennifer Ann Sings

 • Online Quantum Hypnose Opleiding - Roy Martina

 • Soul Realignment® course level 1, 2, 3

 • Soul Realignment® Manifesting Blueprint

 • Soul Realignment®  Business & Financial abundance

 • Soul Realignment® Money manifesting mastery

 • Soul Realignment® Vital force mastery 

 • Soul Realignment® transformational marketing

bottom of page