top of page
Verfstreken_2.png
headpiece_no_logo.png

Samen op reis naar binnen

Voel je je vaak geleefd en zit je niet meer in de driversseat van je eigen leven. Wil je op ontdekkingsreis wat er in jouw onderbewuste ligt aan waardevolle informatie. Ga dan mee mee op deze innerlijke reis en maak via meditatie contact met jouw zielsverlangens. Zo creeer je een heldere intentie en kan de wet van aantrekking gaan beginnen en manifesteer je jouw Droomleven! 

Image by Aditya Saxena

Ontvang boodschappen vanuit je onderbewuste

Door in een meditatieve staat te komen, ben je ontvankelijk om mooie boodschappen te ontvangen, die je verder kunnen helpen in je zoektocht naar innerlijke kracht en ontspanning. Via mooie visualisatie technieken kan je helingen ontvangen en prachtige inzichten! Zo krijg je meer en meer duidelijk waar je groei en potentie ligt.

Verfstreken_3.png

Actie

Online programma

Manifesteer

meer Rust& Ontspanning!

Gratis!

Ga mee op deze innerlijke reis en maak contact met wat het voor jou is waar jij plezier en ontspanning van krijgt. Via visualisatie technieken en zelfonderzoek ontwikkel je een heldere intentie. Dan kan de energie weer gaan stromen!

bg_01_Wie ben ik.png

Review

“ Ik voelde me tijdens de meditatie gedragen alsof er een soort moeder liefde over me waakte, waardoor ik kon uitspreken wat ik graag wil en daarbij mijn angst kon loslaten en dus kon ontspannen met dit beeld. Het loslaten van de angst zorgde voor ontspanning en een paar traantjes van geluk.” 

Image by Almos Bechtold

Het belang van intenties zetten

Intenties zetten is de manier om een lijn uit te zetten waar je heen wil. Je gidsen weten weer waar je heen wilt, wat je wilt en waarom. So kan je weer ontvangen wat je gaat helpen om deze intentie te behalen. 

De wet van aantrekkingskracht kan beginnen

Verfstreken_2.png

Wat krijg je precies?

De meditatiereeks bestaat uit 5 meditaties:

  • Liefde & Relaties

  • Carrière & Geld

  • Rust & Ontspanning

  • Gezondheid & Vitaliteit

  • De Nieuwe Wereld

Voor ieder thema ontvang je vooraf een:

  • Video met uitleg en inspiratie 

  • Werkblad met schrijfopdracht om je intenties neer te zetten

  • Begeleide gechannelde trancedente meditatie

 

Een heldere intentie is de sleutel naar succes.

Je ontvangt gechannelde meditaties met lichtactiviaties en visualisaties. Tijdens de meditaties wordt je meegenomen op een reis. Je komt op plekken, die je weer helpen herinneren aan wat jij het liefste wilt en je ontvangt informatie, die je een richting geven. Je krijgt de kans te helen wat jouw energiestroom in de weg staat. Door alle bevindingen en boodschappen in een toegevoegd werkblad te verwerken, wordt het weer duidelijk voor je. De intentie is helder.

headpiece_no_logo.png

Nu heb je de ingrediënten om een actieplan te maken. De wet van aantrekking gaat van start en het manifesteren van jouw Droomleven kan gaan beginnen!

Eerst even proberen? 
Er is de mogelijkheid om een thema los aan te schaffen, waarbij  de liefde & relatie module gratis is. Het mooiste is natuurlijk als je alle thema's meeneemt. Het resultaat is een prachtig manifest voor je hele leven!

Stel een vraag

Ben je nieuwsgierig, maar weet je nog niet wat je wilt, neem dan contact op. Ik zal je z.s.m antwoorden

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page