top of page

Happy
client reviews!

 

Wat een prachtige vrouw ben je van binnen en van buiten. 

Jouw enthousiasme is super aanstekelijk en ik voelde me direct op mijn gemak bij jou. Je hebt een ongelooflijke speciale manier van coachen, nog nooit eerder gezien en mogen meemaken. De energie die je uitstraalt samen met jouw gechannelde woorden en handgebaren, vond ik wonderbaarlijk. 

 

De woorden die je uitsprak klonken als muziek in mijn oren. Al een lange tijd was ik op zoek, om mijn werk op zielsniveau te kunnen uitvoeren. En jij hebt me hier bij geholpen! Er kwam een glimlach op mijn gelaat en die werd steeds groter naar mate je me alles vertelde over mijn talent en missie en hoe ik het echt in de wereld kon gaan zetten, zodat het me nog meer joy en happyness kan geven.

 

Zo dankbaar voor jouw prachtige 'Alignment check'!

Eindelijk heb ik de goede raad gekregen, waar ik al zolang naar opzoek was. 

 

Je bent top Bianca! 

Heel leuk je te leren kennen. 

Met veel liefde en licht✨️

 

Groetjes Evelien💖

Instagram: instituut_bauveline

In februari zag ik een reclame van Soul Traveler, maar heb het aan me voorbij laten gaan. Eind maart kwam ik weer de reclame tegen en heb ik besloten een unieke talent documentje besteld en het resoneerde zo erg!!!!! Door de gratis alignment check die ik ter waarde van €150 kon krijgen ben ik nu zeker van mijn zielen pad en weet ik welke paden ik moet bewandelen. Bianca je bent een prachtig power mens dank je wel voor de gift die jij bent en die ik heb ontvangen!! Ik raad iedereen dit aan❤️❤️❤️

Roemillo Baumgard

 

The soul reading & healings of Bianca are a beautiful way to help you free yourself of old blockages. She can see things that might not be visible for you, like hidden potentials and can release stuck energy, so that life flows with more ease and is directed towards ones life's mission.


Jasmine 
Yoga Mindfulness Ibiza
🙏🌸

Ik ben een nuchtere Rotterdammer, die op een gegeven moment erg in de knoop kwam. Er gebeurde op dat moment erg veel in mijn leven, waardoor ik geen uitweg meer zag.  Zaken en mensen waar ik veel aan hechtte verloor ik en ik raakte een beetje verlamd in het maken van de juiste beslissingen. 

 

Dankzij het traject dat ik ben aangegaan kreeg ik weer lucht. Ik slaagde erin om weer het mooie van het leven in te zien en de juiste beslissingen te maken. 

Dit traject heeft mij weer op het juiste spoor gezet en vooral mezelf weer in mijn kracht gezet.

 

Binnenkort start ik met een vervolg traject, want er gebeuren bijzondere en wonderbaarlijke dingen in mijn leven nu. 

 

Bianca/ Soultraveler, bedankt!

-Nelson Lopes-

"Bianca schept enorme helderheid en weet met haar gaven op nuchtere wijze de ruis weg te halen. Ik ervaar sinds jaren weer een scherpe focus in wat me te doen staat in het leven. Ik voel de energie en het plezier om daar naartoe te bewegen. Ze heeft me enorm geholpen om weer te vertrouwen op mijn eigen waarneming. Alles wat dat vertroebelde hebben we kunnen opruimen. Dat was soms heel pittig, maar na elke sessie voelde ik me kilo’s lichter. Bianca stelt zich in haar manier van werken heel gelijkwaardig op en durft ook zelf kwetsbaar te zijn. Ze is daarin heel zuiver. Dat maakte dat ik me heel veilig voelde tijdens de sessies.

 

-Melanie Hulzenbosch-

 

Bianca heeft het vermogen om meteen door alle blokkades heen het onderliggende zieleplan bloot te leggen. Vervolgens geeft ze praktische tools om alles in het hier toe te passen. Ik heb in een narcistische relatie vast gezeten. Om hieruit los te komen is moed nodig om de onderliggende patronen onder ogen te zien. Ik wilde de spiraal van toxische dynamiek niet doorgeven aan mijn dochters. Bianca heeft in èèn sessie al zoveel bereikt dat ik de hoop heb dat ik vanuit mijn hart en vanuit zachtheid een nieuwe relatie met mezelf mag uitdragen naar mijn kinderen. Dat ik uiteindelijk mijn dochters kan laten zien dat het anders kan.Vanuit vrouwelijke zachtheid, maar ook begrenzing. Doordat ik samen met Bianca de diepte in ga, mag ik ontdekken dat ik me gedragen mag voelen in dit proces. Ik kan niet wachten op de volgende sessie.

-Natalie Anneke-

Ik ben heel blij met de sessies van Bianca. Alle informatie die ze doorkrijgt en me doorgeeft, geeft veel herkenning en bevestiging in wat belangrijk voor me is in dit leven. 

De doelen en thema’s zijn heel kloppend, en hierdoor heb ik veel kunnen loslaten en helderheid gekregen. Ik begrijp beter het gedrag van mijn (voor)ouders en voel de connectie. 

Ik vind Bianca heel zorgvuldig, ze besteedt veel tijd aan de voorbereiding en is concreet over wat de informatie uit vorige levens of de familielijn betekent voor mijn leven nu en dat van mijn directe familieleden en mijn kind. Geen slachtoffer van de familielijn of karma’s, maar hier en nu aan de slag om patronen te doorbreken om steeds meer tot de essentie te komen. In verbinding met mijn familie voor en na mij. 

Heel verfrissend. Een aanrader!

 

-Kim Oostveen-

Ik heb veel inzichten mogen ontvangen tijdens deze bijzondere sessie. Waaronder de verhalen over mijn vorige levens, die de patronen in mijn leven hebben blootgelegd en herkenbaar zijn terugkijkend in hoe mijn leven zich in al die jaren heeft ontwikkeld. De 21 dagen clearingtekst heeft er voor gezorgd dat er weer een deur geopend werd en een nieuwe weg vrij kwam om weer de verbinding aan te gaan met mijn kern en zo dieper in mijn proces te gaan en alles wat geheeld mocht worden te integreren. Ik ervaar sindsdien een enorme groei in mijn persoonlijke ontwikkeling. En het aller belangrijkst is dat ik mij enorm gedragen voelde tijdens dit proces mede door Bianca's zorgzame en liefdevolle terugkoppeling en nazorg. Ik heb me daardoor enorm gesteund gevoeld tijdens mijn moeilijke momenten. Ze wist mij enorm te raken met haar intuïtieve kijk op blokkades waar ik tegen aan liep. Dank voor je warme, zorgzame en liefdevolle persoonlijkheid om dit proces aan te gaan.

 

-Janice-

Je bent in je sessies heel duidelijk en down-to-earth in je uitleg. Je houdt het luchtig door je humor en hebt geen oordeel. Daardoor voel ik me op m'n gemak bij je.

Ik vind het super interessant de inzichten die ik door jou heb gekregen. Doordat ik mijn Soul profile ken en de kenmerken die daarbij horen. In combinatie met de gifts en wat juist wel en niet voor mij werkt, durf ik eigenlijk beter mijn gevoel te volgen. Alsof ik de bevestiging van jouw reading nodig had. Daarnaast merk ik dat er op werk gebied iets is opgeklaard. Een beetje ongrijpbaar iets, maar ik voel nu veel beter wat ik en hoe ik het wil doen. De ideeën zijn niet echt anders geworden, maar alsof er een bepaalde rem af is bij mijzelf.

-Marije Douma-

The reading was really amazing. I have experienced things about myself I haven't gotten to before, and her clearings directly worked on my day to day life. I feel lighter after the readings and I can deal better with some of my dark sides. Its a life changing reading and I recommend this to anyone.

-Mara lina Schaeffer-

 

Het kwam enorm bij mij binnen. Veel dingen waren spot on! Het ging zo over mij, Echt thuiskomen! Ik begreep zoveel dingen van mezelf ineens, en kon daardoor veel meer zelfcompassie voelen. Echt heel  bijzonder! Praktisch merkte ik vrijwel direct een enorm verschil, ik twijfelde niet meer, kon opeens heel doelgerichte beslissingen nemen en had een heel helder beeld van wat me te doen stond om m'n doelen te bereiken. 

 

-Brechtje van de Wall Bake-

 

Bianca maakt met haar werk veel onderbewuste zaken bewust. Ze neemt je met veel zachtheid mee door de verschillende fases, ruimt de boel op en creëert helderheid. Ze is een hele fijne aardse gesprekspartner die door haar goedlachsheid zaken niet te zwaar maakt. Het heeft mij een ander soort inzicht gegeven waar ik veel aan had! 

-Chris Braam -

 

Ik had 2 duidelijke vragen waar ik al wat langer mee bezig was maar wat niet duidelijk werd. Door de kern aan te pakken zijn er in mijn dagelijkse leven nogal wat dingen veranderd. Met name hoe ik alles ervaar. Met meer vertrouwen treed ik de dag tegemoet. En ik manifesteer erop los. Alles komt binnen een paar dagen naar me toe. Hele bijzondere ervaring.

 

-Marieke van der Heijden-

 

De sessie heeft veel gebracht; informatie, inzicht en een gevoel van vrijheid. Heel bijzonder om verhalen te horen uit vorige levens waarbij er steeds beter patronen zichtbaar werden. Die patronen herken ik in mijn huidige leven. Wow! En dan 21 dagen een clearingtekst lezen maakt dat alles wat gezien en geheeld is echt kan integreren. Dank voor een fijne reading en clearing, weer een laag dieper in mijn proces. 

-Barbara-

Ik ben twee keer bij Bianca geweest. Eerste keer heb ik heel uitgebreid profiel gekregen, wat mij veel duidelijkheid gaf over mijn kern. Het was voor mij een bevestiging dat ik op het juiste pad ben. De tweede keer had ik een specifieke vraag. Hierachter zat oude pijn die is losgelaten. Weer een stukje lichter. Ik heb veel meer duidelijkheid over mijn wezen en oude pijn los gelaten.

-Anneke-

bottom of page