top of page

Shift je leven naar flow en bezieling

Wil je meer passie en bezieling in je leven? Voel je de behoefte om je leven vorm te geven vanuit je diepste en zuiverste verlangen? Om, no matter what, de roeping van je hart te volgen? Ik begeleid je graag op deze avontuurlijke ontdekkingsreis zodat je gaat neerzetten wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt.
bianca_gras.png
donker_2.png

Het hart als kompas

Er wordt in deze tijd veel van ons gevraagd en het leven kan soms overweldigend zijn. Ik help je graag om meer overzicht te krijgen, zodat je weer weet wat je te doen staat en waar je je aandacht op mag richten. 


Misschien zit je op een punt in je leven waarop bepaalde zaken vastlopen. Wellicht zit je in een scheiding, of zijn er heftige gebeurtenissen binnen je familie. Het kan ook zijn dat je werk je niet de voldoening geeft waar je behoefte aan hebt, misschien loop je zelfs wel tegen een burn-out aan. 

Mijn missie

Ik ben Bianca de Visser, Transformatiecoach, en mijn missie is om je bewust te maken van jouw essentie. Ieder mens herbergt potentieel en een unieke zielsmissie. Dankzij mijn intuïtieve gave kan ik me afstemmen op jou en je succeslijn weerspiegelen.

 

Wat zijn jouw dromen en doelen? Nu is het perfecte moment om naar je hart te luisteren, angst om te zetten in geloof en worstelingen te transformeren tot kracht. Zo kom je opnieuw in lijn met je ware zelf. Laten we samen deze reis van transformatie en zelfontdekking beginnen.

bianca_gesprek.png
hart
 • Instagram
 • Facebook

Herken je je hierin?

 • Je wil meer voldoening en passie ervaren in je leven

 • Je hebt vaak een vol hoofd en weinig contact met je lijf

 • Je hebt het gevoel niet geaard te zijn

 • Je staat op een crossroad en je weet niet welke richting de juiste is

 • Je wil meer aanwezig zijn en je veilig voelen in het hier en nu

 • Je vraagt je af waarom je niet verder komt of waarom je tegen een onzichtbare muur aanloopt

 • Je hebt interesse in familiesystemen, het opschonen van karmische patronen en je bent nieuwsgierig naar het pad van je ziel

 • Je staat open voor spiritualiteit en je wil weer een heldere verbinding met je intuïtie en je gidsenteam

Image by Aditya Saxena

Wat is jouw
soul purpose, jouw blueprint?

Als je de behoefte voelt om je zielenpad te volgen, dan help ik je graag om meer inzicht te krijgen in het verhaal van jouw ziel. Want elke ziel heeft een unieke blueprint, een soort code. Daarbij heb je vaak een soul purpose, iets wat je wilt leren en doorgeven zodra de les geleerd is. Ik stem intuïtief op jou af om je te helpen die code te ontcijferen. 

 

Vervolgens gaan we aan de slag met jouw specifieke vragen en thema’s. Wat vraagt om aandacht? Waar loop je op vast? Samen gaan we op zoek naar de bron van de verstoring en lossen deze op. Het is heel goed mogelijk dat de oorsprong hiervan bij een van je voorouders ligt of dat het een karmisch patroon uit een ander of vorig leven is.  


Door structureel je energie op te schonen, krijg je steeds helderder voor ogen wat je nodig hebt. Er zullen zich nieuwe situaties aandienen in je leven die beter bij je passen. Je zult al snel meer flow en vitaliteit ervaren.

Verfstreken_2.png

"Bianca schept enorme helderheid en weet met haar gaven op nuchtere wijze de ruis weg te halen. Ik ervaar sinds jaren weer een scherpe focus in wat me te doen staat in het leven. Ik voel de energie en het plezier om daar naartoe te bewegen. Ze heeft me enorm geholpen om weer te vertrouwen op mijn eigen waarneming. Alles wat dat vertroebelde hebben we kunnen opruimen. Dat was soms heel pittig, maar na elke sessie voelde ik me kilo’s lichter. Bianca stelt zich in haar manier van werken heel gelijkwaardig op en durft ook zelf kwetsbaar te zijn. Ze is daarin heel zuiver. Dat maakte dat ik me heel veilig voelde tijdens de sessies.

 

-Melanie Hulzenbosch-

Verfstreken_2.png

De magie van heling en groei

headpiece_no_logo.png

Er zijn veel manieren om te kijken naar negatieve situaties, die je steeds lijken te overkomen. Er zit vaak een diepere waarheid en les in verborgen. Een diamant, die onder alle moeilijkheden verborgen zit. Het helpt door hier naar te kijken met iets meer afstand en weer even uit te zoomen. Om zo helder te krijgen wat het is waar je het meest bang voor bent. Wat het precies is waarom je steeds in oude patronen schiet.

Het is mooi als je zo naar angst, weerstand en triggers kan kijken. Het leven zit vol met lessen en spiegels. Spiegels die je iets proberen te laten zien, te laten ervaren. Keer op keer wordt je weer uitgenodigd om je les te leren. Dus pak die kans en ga het aan!

Heling is belangrijk omdat het heel zijn - als in volledig -  zo essentieel is. Pas dan kan je energie helemaal vanuit je hart gaan lopen. Dat circuit kan verstoord zijn waardoor je te veel vanuit je hoofd gaat handelen. 

 

Als je heel bent, kun je echt ervaren wie je werkelijk bent. Je bent heel als dat wat je voelt vanuit je hart synchroon loopt met je spreken en handelen. Dat is de hoogste vorm van integriteit. 

 

Je kunt dan volledig navigeren op je intuïtie, je kompas, je meest zuivere wegwijzer. Je hebt dan het vertrouwen dat de ene stap op de andere volgt, ook al heb je bij de eerste stap misschien nog geen idee wat je bestemming is. Dat is het avontuur, dat is de magie!

1 op 1 begeleiding

Ieder mens heeft een andere rugzak en andere behoeften. Je bent van harte welkom met specifieke vragen, maar ook als je behoefte hebt aan intensieve begeleiding en healing tijdens een levensveranderende fase. Daarom bied ik verschillende trajecten aan.

Wat houdt een traject in?: 

 

 • Begeleiding op maat, zodat je je op elk moment gesteund voelt in je proces

 • Healings bij elke sessie, waardoor de energie steeds krachtiger gaat stromen. 

 • Praktische tools om in het dagelijks leven toe te passen. Je voelt de energie weer stromen en weet weer waar je energie lekt en hoe dat te voorkomen.

 • Toegang tot Manifesteer Jouw Droomleven - gechannelde meditaties die je helpen bij het verkennen van je zielsverlangen. Deze meditaties hebben een helende werking en helpen bij het zetten van een heldere, krachtige intentie.

 • Contact via email en/of whatsapp, zodat ik tussentijds op je af kan stemmen en je kan begeleiden bij moeilijke momenten.

 

Wat we kunnen bereiken binnen een traject.
 

 • Je ervaart meer ruimte en ontspanning om je eigen pad te bewandelen

 • Meer flow en stroming

 • Je voelt je vitaler en gezonder

 • Je weet makkelijker de juiste keuze voor jezelf te maken

 • Meer inzicht in het hoe en waarom van negatieve patronen, waardoor het doorbreken hiervan makkelijker wordt

 • Meer verbinding en gezondere relaties

 • Meer inzicht en zelfkennis en meer zelfvertrouwen

 • Meer aanwezig in het hier en nu

TRAJECT
gesprek

Let's talk!

Verfstreken_2.png

Ik ben een nuchtere Rotterdammer, die op een gegeven moment erg in de knoop kwam. Er gebeurde op dat moment erg veel in mijn leven, waardoor ik geen uitweg meer zag.  Zaken en mensen waar ik veel aan hechtte verloor ik en ik raakte een beetje verlamd in het maken van de juiste beslissingen. 

 

Dankzij het traject dat ik ben aangegaan kreeg ik weer lucht. Ik slaagde erin om weer het mooie van het leven in te zien en de juiste beslissingen te maken. Dit traject heeft mij weer op het juiste spoor gezet en vooral mezelf weer in mijn kracht gezet. Binnenkort start ik met een vervolg traject, want er gebeuren bijzondere en wonderbaarlijke dingen in mijn leven nu. 

Bianca/ Soultraveler, bedankt!

 

-Nelson Lopes-

Meest gestelde vragen

-De sessies en gesprekken kunnen online via Zoom of live in mijn praktijk plaatsvinden in Amsterdam noord. Afhankelijk van jouw wensen, bereik- en beschikbaarheid.

 

-Je hebt de mogelijkheid in termijnen te betalen

 

-Afhankelijk van jouw agenda en die van mij plannen wij de datum en plaats van de sessie en de gesprekken van het traject.

 

-Je kunt een sessie, kennismakingsgesprek voor een traject inplannen via email info@soultraveler.nl of via de website

 

In de meeste gevallen worden de kosten vergoed bij een werkgever in het kader van een mindfulness- of coachingstraject. Heb je een eigen onderneming? Overleg met jouw accountant, er zijn mogelijkheden deze kosten zakelijk te boeken.

bottom of page