top of page

Soul Sessions @ Ibiza 16-21 maart

Stap binnen in deze magische Soul Session, waar we samen jouw innerlijke vuur ontsteken. Hier deel ik niet alleen verhalen, maar reik concrete inzichten aan als een schatkaart naar jouw potentieel. Na onze sessie heb je niet alleen een diepgaand zelfinzicht, maar ook een direct toepasbaar plan om datgene wat je potentieel nog in de weg staat met open blik aan te gaan..

Elke dag op deze data heb ik een keuzemoment om 10:30 uur en om 1330. Mail me om je plek te bevestigenen!

PHOTO-2023-10-17-17-37-23.jpg

Happy
client reviews!

Wat een prachtige vrouw ben je van binnen en vanbuiten. 

Jouw enthousiasme is super aanstekelijk en ik voelde me direct op mijn gemak bij jou. Je hebt een ongelooflijke speciale manier van coachen, nog nooit eerder gezien en mogen meemaken. De energie die je uitstraalt samen met jouw gechannelde woorden en handgebaren, vond ik wonderbaarlijk. 

 

De woorden die je uitsprak klonken als muziek in mijn oren. Al een lange tijd was ik op zoek, om mijn werk op zielsniveau te kunnen uitvoeren. En jij hebt me hier bij geholpen! Er kwam een glimlach op mijn gelaat en die werd steeds groter naar mate je me alles vertelde over mijn talent en missie en hoe ik het echt in de wereld kon gaan zetten, zodat het me nog meer joy en happyness kan geven.

 

Zo dankbaar voor jouw prachtige 'Alignment check'!

Eindelijk heb ik de goede raad gekregen, waar ik al zolang naar opzoek was.

 

Met veel liefde en licht✨️

Groetjes Evelien💖

Instagram: instituut_bauveline

Bianca heeft het vermogen om meteen door alle blokkades heen het onderliggende zieleplan bloot te leggen. Vervolgens geeft ze praktische tools om alles in het hier toe te passen. Ik heb in een narcistische relatie vast gezeten. Om hieruit los te komen is moed nodig om de onderliggende patronen onder ogen te zien. Ik wilde de spiraal van toxische dynamiek niet doorgeven aan mijn dochters. Bianca heeft in èèn sessie al zoveel bereikt dat ik de hoop heb dat ik vanuit mijn hart en vanuit zachtheid een nieuwe relatie met mezelf mag uitdragen naar mijn kinderen. Dat ik uiteindelijk mijn dochters kan laten zien dat het anders kan.Vanuit vrouwelijke zachtheid, maar ook begrenzing. Doordat ik samen met Bianca de diepte in ga, mag ik ontdekken dat ik me gedragen mag voelen in dit proces. Ik kan niet wachten op de volgende sessie.

-Natalie Anneke-

Het kwam enorm bij mij binnen. Veel dingen waren spot on! Het ging zo over mij, Echt thuiskomen! Ik begreep zoveel dingen van mezelf ineens, en kon daardoor veel meer zelfcompassie voelen. Echt heel  bijzonder! Praktisch merkte ik vrijwel direct een enorm verschil, ik twijfelde niet meer, kon opeens heel doelgerichte beslissingen nemen en had een heel helder beeld van wat me te doen stond om m'n doelen te bereiken. 

The soul reading & healings of Bianca are a beautiful way to help you free yourself of old blockages. She can see things that might not be visible for you, like hidden potentials and can release stuck energy, so that life flows with more ease and is directed towards ones life's mission.

Jasmine 

Yoga Mindfulness Ibiza 🙏🌸

"Bianca schept enorme helderheid en weet met haar gaven op nuchtere wijze de ruis weg te halen. Ik ervaar sinds jaren weer een scherpe focus in wat me te doen staat in het leven. Ik voel de energie en het plezier om daar naartoe te bewegen. Ze heeft me enorm geholpen om weer te vertrouwen op mijn eigen waarneming. Alles wat dat vertroebelde hebben we kunnen opruimen. Dat was soms heel pittig, maar na elke sessie voelde ik me kilo’s lichter. Bianca stelt zich in haar manier van werken heel gelijkwaardig op en durft ook zelf kwetsbaar te zijn. Ze is daarin heel zuiver. Dat maakte dat ik me heel veilig voelde tijdens de sessies.

 

-Melanie Hulzenbosch-

The reading was really amazing. I have experienced things about myself I haven't gotten to before, and her clearings directly worked on my day to day life. I feel lighter after the readings and I can deal better with some of my dark sides. Its a life changing reading and I recommend this to anyone.

-Mara lina Schaeffer-

Je bent in je sessies heel duidelijk en down-to-earth in je uitleg. Je houdt het luchtig door je humor en hebt geen oordeel. Daardoor voel ik me op m'n gemak bij je.

Ik vind het super interessant de inzichten die ik door jou heb gekregen. Doordat ik mijn Soul profile ken en de kenmerken die daarbij horen. In combinatie met de gifts en wat juist wel en niet voor mij werkt, durf ik eigenlijk beter mijn gevoel te volgen. Alsof ik de bevestiging van jouw reading nodig had. Daarnaast merk ik dat er op werk gebied iets is opgeklaard. Een beetje ongrijpbaar iets, maar ik voel nu veel beter wat ik en hoe ik het wil doen. De ideeën zijn niet echt anders geworden, maar alsof er een bepaalde rem af is bij mijzelf.

-Marije Douma-

 

Bianca maakt met haar werk veel onderbewuste zaken bewust. Ze neemt je met veel zachtheid mee door de verschillende fases, ruimt de boel op en creëert helderheid. Ze is een hele fijne aardse gesprekspartner die door haar goedlachsheid zaken niet te zwaar maakt. Het heeft mij een ander soort inzicht gegeven waar ik veel aan had! 

-Chris Braam -

Mijn missie

Ik ben Bianca de Visser, Transformatiecoach. Mijn missie is om je bewust te maken van jouw essentie. Ieder mens herbergt potentieel en een unieke zielsmissie. Dankzij mijn intuïtieve gave kan ik me afstemmen op jou en je succeslijn weerspiegelen.

 

Wat zijn jouw dromen en doelen? Nu is het perfecte moment om naar je hart te luisteren, angst om te zetten in geloof en worstelingen te transformeren tot kracht. Zo kom je opnieuw in lijn met je ware zelf. Een mooi avontuur van transformatie en zelfontdekking!

  • Instagram
  • Facebook
bianca_gesprek.png

Stel een vraag

Ben je nieuwsgierig, maar weet je nog niet wat je wilt, neem dan contact op. Ik zal je z.s.m antwoorden

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page