top of page
Verfstreken_2.png

Discover your
true nature

Ga mee op een inzichtelijke innerlijke reis en ontdek je ware natuur. Kom los van alle beperkingen die je jezelf hebt opgelegd. Deze SoulSession geeft je het inzicht om dichter bij jezelf te komen. Zo maak je weer stappen vanuit flow en kracht.

headpiece_no_logo.png
bg_01_Wie ben ik.png

Schaduw
& licht

De SoulSession geeft je informatie over je licht en je schaduwkanten. Wat zijn je talenten en wat gebeurt er als je die niet gebruikt. Je krijgt inzicht in wat je negatieve karmische patronen zijn, die ervoor zorgen dat je in rondjes blijft lopen. Door deze info kan je bewust postieve keuzes maken, die beter bij je passen. Lees meer over de SoulSession of vraag een gratis intake aan over de trajecten.

Actie

Mini Soul reading

WAT IS JOUW DIVINE GIFT?

van €55,- nu voor €44,-

Verfstreken_2.png

Dit werk is voor iedereen die…

 •     al van alles heeft geprobeerd,, maar toch blijft zitten met dezelfde problemen

 •     er voor open staat dat er meer is dan alleen dit fysieke lijf en dit ene leven.

 •     op een crossroad staat en niet weet welke weg de juiste is.

 •     zich afvraagt waarom hij/zij niet verder komt en in een loop vast zit. 

 •     het gevoel heeft steeds tegen een glazen plafond aan te lopen.

 •     bereid is het donker aan te gaan om vervolgens in het licht te stappen

 •     al veel heeft geprobeerd, maar toch steeds in dezelfde negatieve situaties terechtkomt

 •     moeite heeft met herstellen na vervelende situaties

 •     problemen ondervindt in relaties en/of gezin/familie

 •     het gevoel heeft energie te lekken met fysieke problemen als gevolg

Wat levert het op?

 •       meer zingeving en verbinding met jezelf op een diep niveau

 •       waardevolle inzichten en zelfkennis

 •       meer bewustzijn over je triggers en negatieve patronen

 •       meer energie en meer helderheid in je denken en voelen

 •       helderheid in het maken van keuzes

 •       tips & tools om te voorkomen dat je niet weer in oude patronen schiet.

 •       clearing oefeningen die helpen je energie zuiver te houden

 •       betere weerstand en vitale energie

bg_01_Wie ben ik.png

Review

“ Bianca maakt met haar werk veel onderbewuste zaken bewust. Ze neemt je met veel zachtheid mee door de verschillende fases, ruimt de boel op en creëert helderheid. Ze is een hele fijne aardse gesprekspartner die door haar goedlachsheid zaken niet te zwaar maakt. Het heeft mij een ander soort inzicht gegeven waar ik veel aan had! ” 
 

-Christien Braam-

losse sessie
Verfstreken_2.png

Wat krijg je precies?

Soul realignment betekent dat je aanpassingen doet in je leven die in overeenstemming zijn met je ziel. Elke mens heeft een unieke Blueprint. Het zijn jou talenten en kenmerken die al levens lang bij jou horen. Helaas worden die in veel gevallen te weinig toegepast, waardoor je het gevoel kan krijgen dat je tegen de stroom inzwemt. Gezondheid, zelfexpressie en je hoeveelheid vitale energie hebben hieronder te lijden.

Tijdens de SoulSession krijg je meer inzicht in hoe het bij jou werkt. Wat past er bij je en wat kan je met een gerust hart loslaten. Het biedt een schat aan informatie aan over wie je in essentie bent en waar je potentieel ligt.

Intentie plaatsen

Dit is een heel belangrijk onderdeel in het proces. Wat wil je precies?  Hoe wil je dat dat voelt of eruit ziet. Wat wil je meer ervaren en wat wil je bereiken? Voordat we beginnen wil ik weten waar je over 6 maanden wilt staan, zodat we daar naar toe kunnen werken.

 

Soul profile

Wat zijn jouw talenten en hoe ontvang jij energie? Het wordt een sessie waarin je zielsmissie, zielsverlangen en je lessen duidelijk worden. De patronen die ervoor zorgen dat je jezelf saboteert worden in het licht gezet. Zo wordt het makkelijker om stappen te nemen uit zelfliefde, kracht en flow.

 

Aligned or not aligned

Waar ben je van je pad afgeweken en gebruik je je talenten te weinig? Dit kan ervoor zorgen dat je je uitgeblust voelt of ongegrond. Door deze reading krijg je weer richting en inzicht waar jouw pad ligt en welke keuzes je juist wel of niet kan maken om je weer vitaal te voelen.

headpiece_no_logo.png

Soul stories

Waar is de wortel van een negatief patroon ontstaan? Het kan een patroon zijn die van generatie op generatie is doorgeven of in een vorig leven is ontstaan door een traumatische gebeurtenis. Door de verhalen te delen kan deze energie vrijkomen en krijg je duidelijkheid, wat je kan helpen om deze patronen te doorbreken.

Voorbereiding & Presentatie

Nadat je intenties duidelijk zijn stem ik op je af en verzamel ik alle info om tot inzichten te komen. Deze informatie deel ik met je in een Zoomcall. Zo komen we samen tot een helder beeld waarom je sommige issues nog steeds gespiegeld krijgt in je leven. 

Next steps

Na de De SoulSession voer je een clearing protocol uit die 21 dagen duurt. Dit kost je hooguit 5 minuten per dag. We houden nauw contact via de mail. Als je vragen hebt zal ik die z.s.m. antwoorden.

Traject

Er is de kans om verdiepend werk te doen en ook echt een bepaald doel te halen of zwaar stuk te helen. Heb je hier interesse in, vraag dan een gratis intake aan, dan kijken we samen naar een plan van aanpak

Investeer in jezelf!

De SoulSession is heel mooi en krachtig, maar het echte werk moet nog beginnen. Wil je hulp om een intentie te behalen of een zwaar stuk te helen door transformatief werk te doen? Pak dan deze kans en ga voor een traject, waarbij we systematisch korte metten maken met valse overtuigingen en energetische blokkades. Ik begeleid je stap voor stap om bewustere en positieve keuzes te maken met mooie resultaten als gevolg.

Wat kan je doen?

Wil je deze transformerende reis met mij aangaan? Ik bied nu een gratis intake aan waarin we gaan kijken wat er bij jou speelt. Als het klikt en we willen allebei verder, bied ik je een customized traject aan met mooie verdiepende sessies en check ins om te kijken waar je staat in je proces en wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Let's go!

Let's talk!

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
TRAJECT
gesprek
soul session

Stel een vraag

Ben je nieuwsgierig, maar weet je nog niet wat je wilt, neem dan contact op. Ik zal je z.s.m antwoorden

 • Instagram
 • Facebook
bottom of page